Intellecta köper byrå för 40 Mkr

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nu är det rätt kreddiga, svenska River som ska slås samman med ProPeoples Drupal-kunskap när Intellecta gör sitt andra webbyråförvärv på kort tid. Upp till 40 miljoner kronor kan förvärvet komma att kosta, enligt Intellectas information till aktieägarna. För det får de 70 procent av River. 5 miljoner kronor är i Intellecta-aktier. Intellecta-koncernen visade nyligen ett resultat före skatt på 21,9 miljoner kronor för årets första nio månader. På MKSE.com har vi främst skrivit om River...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.