Intellecta lägger 70 Mkr på att bli mer ”Enterprise Drupal”

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Intellecta och ProPeople fortsätter investera aktieägarnas pengar i vad de hoppas ska bli en internationell, större Drupal-aktör. Samma fokus som Wunderkraut gav sig på innan konkurserna för några år sedan. Denna gång läggs närmare 70 Mkr på att ta över New Jerseybaserade Blink Reaction som siktat in sig på "Enterprise Drupal". Blink ska ha GE, Pfizer, Verizon, Deloitte och Time Warner som kunder. Men det är nästan uteslutande undersajter, kampanjsajter och andra mindre projekt byrån har gjort för de namnkunniga...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Du pratar i nattmössan Martin. Inget Wunderkraut-bolag har gått i konkurs.

  2. Kära ”River”, att lägga ned kontor är inte samma sak som ”konkurser”.

  3. Så sant. Bra att något blir rätt på mkse.com någon gång :-D

  4. @Intellecta goes all in today on @BlinkReaction

Leave a Comment