Intellecta och Sector 5 släpper Vitaltvetande.se på Litium

In litium, Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Intellecta har släppt en första release av Vitaltvetande.se. Det är en webbplats om hälsa med en vetenskaplig touch. Lösningen är baserad på Litium Studio 4.3 och innehåller även flashobjekt, jQuery, (ska vara "inspirerade av Washington Post")  och webb-TV, share/add-script etc. Ytterligare funktionalitet som kommentatorsfunktionalitet aktiveras under första veckorna i mars. Sector 5 står för den tekniska implementationen i Litium Studio....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment