Internetworld Topp 100 CMS- och e-handelsval

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Vad väljer Internetworld Topp 100 år 2010 för publiceringslösningar, e-handelsplattformar och CMS då? MKSE.com kollar som vanligt upp för i år. Utmärkelsen är en jättegrej för de webbansvariga i landet. Hos de vinnande aktörerna får InternetWorlds logga ofta ligga med i egen sidtopp under hela året. Dessutom brukar leverantörerna ofta nämna utmärkelsen bland det första de gör vid kundpresentationer. I år fanns några ruggans kontroversiella val med. Sett till tekniska, sociala och i övrigt omdiskuterade aspekter... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Internetworld Topp 100 CMS- och e-handelsval | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Halens.se ”Populär” i menyerna är bra, liksom nedåt-scrollen i nedre startsidepuffarna, den uppmuntrande varukorgen och ”Deal of the day”. Men ärligt – har inte Freddy Sobins gäng tittat en del på 2008-2009 års Nelly.com, som tittat en del på andra sidan Atlanten? För det coolaste och senaste inom e-handel gället som alltid http://www.GetElastic.com.

  3. Skistar, som vann storslam på EPiServer Awards och går mot ett rekordår i år gränslade käppen och åkte UT ur årets IW Topp 100.

  4. #topp100 Malmotown.com på Drupal och WWF Minplanet.se på Joomla! kastades bryskt ut. Liksom AIK Fotboll på SharePoint MOSS 2007 och RAÄ, Cancerfonden på EPiServer och Moderaterna.se (>inte< oförtjänt) på Litium CMS.

  5. Pingback: Tweets that mention Internetworld Topp 100 CMS- och e-handelsval | Might Know Something Else -- Topsy.com

  6. Pingback: Tweets that mention Internetworld Topp 100 CMS- och e-handelsval | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment