Internetworld Topp 100 CMS- och e-handelsval

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Vad väljer Internetworld Topp 100 år 2010 för publiceringslösningar, e-handelsplattformar och CMS då? MKSE.com kollar som vanligt upp för i år. Utmärkelsen är en jättegrej för de webbansvariga i landet. Hos de vinnande aktörerna får InternetWorlds logga ofta ligga med i egen sidtopp under hela året. Dessutom brukar leverantörerna ofta nämna utmärkelsen bland det första de gör vid kundpresentationer. I år fanns några ruggans kontroversiella val med. Sett till tekniska, sociala och i övrigt omdiskuterade aspekter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Internetworld Topp 100 CMS- och e-handelsval | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Halens.se “Populär” i menyerna är bra, liksom nedåt-scrollen i nedre startsidepuffarna, den uppmuntrande varukorgen och “Deal of the day”. Men ärligt – har inte Freddy Sobins gäng tittat en del på 2008-2009 års Nelly.com, som tittat en del på andra sidan Atlanten? För det coolaste och senaste inom e-handel gället som alltid http://www.GetElastic.com.

  3. Skistar, som vann storslam på EPiServer Awards och går mot ett rekordår i år gränslade käppen och åkte UT ur årets IW Topp 100.

  4. #topp100 Malmotown.com på Drupal och WWF Minplanet.se på Joomla! kastades bryskt ut. Liksom AIK Fotboll på SharePoint MOSS 2007 och RAÄ, Cancerfonden på EPiServer och Moderaterna.se (>inte< oförtjänt) på Litium CMS.

  5. Pingback: Tweets that mention Internetworld Topp 100 CMS- och e-handelsval | Might Know Something Else -- Topsy.com

  6. Pingback: Tweets that mention Internetworld Topp 100 CMS- och e-handelsval | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.