Intersport satsar på ny e-handel, 18 månader efter EPiServer Commerce

In Check out/Kassasystem, Lojalitetsprogram, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Bara 1,5 år efter sportkedjan Intersport satsat stora pengar på en EPiServer Commerce 1 berättar VD Ulf Kinneson att en helt ny e-handel kommer efter sommaren. EPiServer-satsningen var ett större e-handelsprojekt på CMS och Commerce 2012 med tillhörande Apptus eSales e-handelstillägg och sökmotor. I början av året kallades samma referens för "EPiServers största e-handelskund". Intersport var även kund till gamla Mediachase. Den nya sajten ska även den ligga på en uppdaterad EPiServer Commerce, inRiver samt Apptus implementerad av Avensia. Intersports...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bra att veta i sammanhanget är att det är Welcom Web som har stått för all gränssnittsutveckling och borde få en hel del av detta beröm, Avensia har stått för backend.

Leave a Comment