Intranät för bättre digitala arbetsverktyg och kommunikation i Katrineholm, ny plattform

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ännu en kommun som lagom till juni månad släpper sin nya förbättrade digitala internkommunikationsplan och sitt helt nya intranät.

Katrineholms kommun berättar att de under pandemin satsat på nytt intranät med ny plattform som är rustat för den digitala framtiden. Mer distansarbete och allt fler funktioner ställer höga krav på plattformen. Kommunen tog in Consid och SiteVision för att bygga den nya interna plattformen för framtiden. Cirka 65 procent av Sveriges kommuner använder idag Sitevision som plattform för webbplatser och intranät. Consid är idag Sitevisions största partner.

Katrineholms kommun är arbetsplats för nära 3 500 personer och har den senaste tiden vuxit ur sin plattform för intranät. Därför väljer nu Katrineholms kommun att byta plattform och partner för intranätet. Den nya plattformen blir en modern lösning som är mer skalbar, med möjlighet att växa.

”- Trenden inom intranät har den senaste tiden varit att skapa en digital hemvist och ett tydligt arbetsverktyg för sina medarbetare. Det gör det extra viktigt med ett intranät som enkelt kan integreras med andra plattformar och system samt ett intranät där man också kan arbeta med employer branding och målgruppsanpassning. Detta för att intranätet ska kännas som en viktig del av organisationen och inte vara ett tråkigt och stökigt standardsystem.”

Säger Alexander Gustafsson, Affärsutvecklingsansvarig för Sitevision på Consid. Katrineholm har just nu Spintr (MyLive handlades upp 2013, de bytte då från en EPiServer och partnern Sogeti som kritiserades högljutt och offentligt) som plattform men byter i samband med detta tillDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Handelsbanken bygger 70 man stort Salesforce CoE low-code team


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon