Investor växer med ny Umbraco Cloud

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Investmentbolaget Investor gick nyligen ut i en pitch för att välja digitalbyrå och ta fram en ny molnbaserad webbplats. Valet ska ha fallit på Stockholmsbyrån Limetta och en ny Umbraco Cloud .NET Cloud CMS. Investor är inga främlingar för open source, de köpte sin första Umbraco redan 2012, då framtagen av Cloud Nine.

Efter att plattform var vald och struktur fann så jobbade parterna tillsammans fram en ny, digital närvaro anpassad för behoven inom venture cap branschen. Sajten skulle bättre prägla Investor och vad man gör och står för som bolag. Arbetet ska ha inletts med workshops kring Investor på mål och syfte. Så fick de bättre förståelse för målsättningar och vad som var viktigt för Investor i ett digitalprojekt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kamp mellan Optimizely och Contentful/Gatsby e-handel då Apoteksgruppen och Kronans Apotek slås ihop

De svenska riskkapitalbolagens val annars inkluderar en WordPress för Verdane.com, SquareSpace för Walerud, Netlify headless för Creandum.com och även för Wellstreet en content delivery network stödd Netlify setup.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss