Investor växer med ny Umbraco Cloud

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Investmentbolaget Investor gick nyligen ut i en pitch för att välja digitalbyrå och ta fram en ny molnbaserad webbplats. Valet ska ha fallit på Stockholmsbyrån Limetta och en ny Umbraco Cloud .NET Cloud CMS. Investor är inga främlingar för open source, de köpte sin första Umbraco redan 2012, då framtagen av Cloud Nine. Efter att plattform var vald och struktur fann så jobbade parterna tillsammans fram en ny, digital närvaro anpassad för behoven inom venture cap...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon