IQOS och Philips Morris öppnar svensk e-handel, omfattande fast pop-up omnistrategi

In CXM, Nyheter, Omnikanal, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Philips Morris räddning i en rökfri framtid har blivit med svensk e-handel. Framtidsprodukten IQOS, med en mer "permanent" omnikanal-popup shop på Stureplan i Stockholm sedan i somras, har även öppnat upp en svenskspråkig e-handel. Det på en PHP-baserad CS-Cart Multi-Vendor script-lösning med främst ett online shopping varukorgsstöd. IQOS värmer äkta tobak och säger sig ge en cigarettliknande upplevelse fast utan eld, aska och röklukt. Försäljning finns även av kopplade varumärket HEETS. https://se.iqos.com och Philip Morris International...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon