iStone köper upp konkurrent

In Check out/Kassasystem, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

iStone gör som e-handelsplattformsvalet hybris och närmar sig SAP. De kände de behövde förstärka sig inom SAP och tar över Saplication AB med 22 anställda.IT-konsultföretaget satsar historiskt främst på affärssystem och specialisttjänster inom olika delar av SAP arkitekturen. Markus Jakobson, vd på iStone säger att: "- Med köpet av Saplication så tar iStone ytterligare ett steg i att bli en än mer konkurrenskraftig spelare inom SAP-området." Saplication flyttar in hos iStone på Drottninggatan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Istone cd:nås citat ””Vi älskar hur fingertoppar via en skärm kan sätta igång de mest komplexa reaktioner.” Måste ju vara det töntigaste på länge.

  2. Creative Director. Webbens svar på Fader Fouras. Ta ned han från pedestalen

Leave a Comment