iStone köper upp konkurrent

In Check out/Kassasystem, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

iStone gör som e-handelsplattformsvalet hybris och närmar sig SAP. De kände de behövde förstärka sig inom SAP och tar över Saplication AB med 22 anställda.IT-konsultföretaget satsar historiskt främst på affärssystem och specialisttjänster inom olika delar av SAP arkitekturen. Markus Jakobson, vd på iStone säger att: "- Med köpet av Saplication så tar iStone ytterligare ett steg i att bli en än mer konkurrenskraftig spelare inom SAP-området." Saplication flyttar in hos iStone på Drottninggatan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Istone cd:nås citat “”Vi älskar hur fingertoppar via en skärm kan sätta igång de mest komplexa reaktioner.” Måste ju vara det töntigaste på länge.

  2. Creative Director. Webbens svar på Fader Fouras. Ta ned han från pedestalen

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.