iStone levererar Inriver PIM för digital transformation, öppnar nytt kontor

In Cloud / Förvaltning, CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

iStone berättar att de är klara med en Inriver PIM installation för sin Episerver DXC-kund Cramo. PIM-satsningen anses mycket viktig för Cramo. De berättar att ”Content is king” i bolagets digitala transformation och PIM-installationen är ledande i förändringsarbetet.

Cramo verkar på 14 marknader och är marknadsledande i Norden inom uthyrning av maskinutrustning. De har totalt 230 000 hyrprodukter i egna portfolion. Cramo jobbar även med HubSpot inom analys, personalisering och Marketing Automation.

iStone har i vår även öppnat upp en ny enhet i Polen. Den ska främst jobba med Intershop och SAP hybris e-handelsplattformarna. På den polska marknaden får de tampas med EPAM (bl a Episerver Commerce e-handelspartner med utvecklare i Krakow) och Making Waves (dedikerad Episerver Commerce partner med utvecklare i Krakow).

0
st anställda har iStone just nu

iStone grundades år 2006 av Markus Jakobson, tidigare Nordenchef på Intentia och Olof Eidmann, grundare, vd och delägare av Rego Konsulter. Företaget har kontor i 12 länder. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Pleo säger sig spara 330 000:- i månaden på att lämna Salesforce

Leave a Comment