IT-bolagen som betalar högst löner i Sverige, snittlön 3,2 Mkr per år

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hur står sig Adobe, Salesforce och de andra arbetsgivarna med de högsta svenska snittlönerna senaste åren? Idag vet vi när kreditupplysningsföretaget Creditsafe presenterar Sveriges 100 bäst betalande företag. Listan inkluderar aktiebolag med minst 50 anställda och alla snittlöner baseras på företagens egna bokslut som har lämnats in till Bolagsverket. 82 av 100 företag finns i Stockholm. På en förstaplats kommer föga förvånande partnerägda och i ett uppmärksammat fall vinstutdelande EQT Partners Aktiebolag med en snittlön om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon