Itch och Creunas grundare till varumärkesbyrå, startar Lynxeye Labs

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu är det klart vad Acando Itch och Creunas medgrundare Martin Deinoff gör härnäst. Han startar upp Lynxeye Labs. En helt ny verksamhet som kommer att jobba med innovativ tjänsteutveckling. Verksamheten startas initialt i Stockholm, men väntas senare även expandera till Lynxeyes kontor i Singapore och London.

Lynxeyes tidigare erbjudande inom strategisk varumärkesutveckling ska uppgraderas med nya tjänsteinnovationskonsulting.

” – Idag är den viktigaste frågan för företag hur de utifrån ny teknik och en värld i förändring kan lösa verkliga problem i människors liv och för samhället i stort. Det är i samband med frågan om sin framtida roll som företag behöver utnyttja nya möjligheter, vilket gör Lynxeyes erbjudande till en perfekt plattform för innovation.”

Säger Martin Deinoff, VD på Lynxeye Labs.

“ – Vi har länge pratat om att företag har ett mandat och en affärsmöjlighet i att bygga sin affär bakom ett starkt syfte, att vara en ledare för en positiv förändring som vi brukar säga. Något som bevisats i ett flertal studier världen över. Det går inte att bortse från att den tekniska utvecklingen är en fundamental accelerator i den förändringen.”

Säger Christian Ihre, medgrundare till Lynxeye. Lynxeye AB omsätter runt 55,5 Mkr och gick brutna 2017 back med -271 000 SEK.