IW listar goda råd inför valet av publiceringsverktyg

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Övriga / Custom CMS by edenstrom6 Comments

IW's Martin Persson har listat tolv goda råd inför valet av publiceringsverktyg. Glad jag kunde hjälpa till, Martin! Jag och Martin diskuterade detta en del eftersom listan främst riktar sig till IW's läsarskara av SME bolagsägare. Inte alltid samma stora CMS-köpare som rör sig i denna blogg. Praktikertjänst, på EPiServer, berättar bl a att 2001 (externwebben) och 2006 (intranätet) stod valet mellan vinnaren från Akalla, Cypoints Cycube och IBM:s LWCM. EPiServer vann tack vare framtidssäkerheten samt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tur att det går att ta bort jobbiga snapshots. Är det nån som vill ha dem? Visar ju dessutom inte nyligen uppdaterade sidor, vilket tycks vara syftet ofta, utan hur de såg ut senast snapshots var där och snokade.

  2. Tur att det går att ta bort jobbiga snapshots. Är det nån som vill ha dem? Visar ju dessutom inte nyligen uppdaterade sidor, vilket tycks vara syftet ofta, utan hur de såg ut senast snapshots var där och snokade.

  3. Tur att det går att ta bort jobbiga snapshots. Är det nån som vill ha dem? Visar ju dessutom inte nyligen uppdaterade sidor, vilket tycks vara syftet ofta, utan hur de såg ut senast snapshots var där och snokade.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.