Jacy´s Hotel & Resort, Steam Hotel och Ellery Beach House väljer Omniarch för e-handel

In E-handel, Marketing Automation, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hotell och nöjesgruppen ESS Group som står bakom destinationer som Jacy´s Hotel & Resort, Steam Hotel och Ellery Beach House fortsätter bygga upp en egen ”digital butik” med ett sortiment direkt speglat av vad gäster på hotellen behöver och vill förstärka upplevelsen med. Omniarch står för strategi och har tillsatt en inhyrd e-handelschef inom omnikanalsuppdraget Home of ESS.

0 Mkr
omsätter Ess Hotell Intressenter AB
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Erik Jonsson, senior e-handelskonsult på Omniarch och interim e-commerce manager hos Home of ESS berättar om uppdraget:

”- Fokus har under hösten och vintern 2022/2023 legat på att växa den egna e-handeln och att vända på alla stenar för att finna vägar till ökad försäljning och marginalförbättring. När vi kikar på data year-to-year ser vi ett mycket gott resultat för försäljningen som mer än fördubblats och detta åstadkommer vi på en marknad som präglas av minskad försäljning. Home of ESS går helt enkelt mot strömmen och det är såklart väldigt glädjande.”

Sajten Homeofess.com är en React-front med bl a Braze Marketing automation, Polyfill, Loadable-Components samt en Klarna Checkout.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hemköp handlar upp ny partner inom e-handel