Jaguar.se och LandRover.se går live på kundupplevelsefokuserade SDL lösningar

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SDL berättar att de nyligen gått live med nya större kundupplevelse- och webbprojekt för kunderna Jaguar och Land Rover. Det är nya molnbaserade SDL Web, tidigare SDL Tridion, upprättningar som driftar de svenska sajterna i en större europeisk utrullning som täckt hela 50 olika marknader och pågårr sedan slutet av 2014.Det syns ett tidigt engagemang i att lära sig mer om sina okända besökare. Tidigt efterfrågas mer information (e-post) om besökarna.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment