Jajja och WGP slås samman, gemensamt bolag med programmaticbyrå. Nya i ledningen

In Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De traditionella SEO-byråernas lönsamhet tryter och de måste agera. Något MKSE.com konstaterat i några granskningar det senaste året. Nu händer det. Klassiska SEO-jätten Jajja Media Group går tillsammans med SEO- och digitala marknadsföringsbyrån WGP ihop i den nya digitala byrågruppen DGTL Group med 100 medarbetare. Det gör de tillsammans med programmaticbyrån Bi Firm som omsatt runt 15 Mkr årligen. Nu tas ett "Curamando" liknande erbjudande inom allt från analys, sök, sociala medier, digital marknadsföring, content, webbproduktion...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon