Jajjas drag tar bolaget tillbaka till 90 igen, förändringar på Sitrus

In Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det var en dag i fusionens tecken. Klassiska SEO-byrån Jajja och webbkonsulten Eurovator (föredrar WordPress som CMS) slås samman för att bilda ett bolag som tillsammans omsätter runt 90 Mkr. Det verkar finnas mycket prestige i siffran 90 hos Jajja. De är även snittantalet anställda Jajja Communication sysselsatt under de senaste tre, fyra åren. Ja, ända sedan man pratade om "Jajjad". Tills alldeles nyligen. Nedskärningar har lett till att bolaget enbart bestod av runt 65-70 anställda nu i våras. Men...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.