”Jämför alltid med oss”, ber Drupalföretagen på Webbdagarna

In Drupal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Webbdagarna i Stockholm onsdagen 6:e mars berättar de tre klassiska Drupalbyråerna Happiness, Stormfors och Wunderkraut att de har bildat intresseorganisationen Drupalföretagen.

drupalföretagen

Viljan är att, om fallet inte redan är så, att alltid ta med Drupal i CMS-upphandlingsunderlaget. Samt enat kunna ta sig an större upphandlingar.

En mer ödmjuk approach än det lokala anti-EPiServer mantra ett av medlemsföretagen dragits med de senaste åren. Och till viss del fortsätter med (även om deras vanliga jämförelse tagits bort efter det juridiska tjafset med .NET bolaget).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Optimizely, Acquia och Adobe i en klass för sig som DXP

Risken är dock fortfarande stor att Drupal, eller andra CMS, åker ut vid denna typ av upphandlingar av andra skäl. Det finns andra stöttepelare som anses mer viktiga än just produkt vid dialog kring större CMS-upphandlingar. MKSE har listat ett antal av dessa avgörande anledningar till produktval här (se speciellt slide 76-83).

Byråerna slår samman sina case Unionen, Grand Hôtel, Ericsson, SkandiaMäklarna, Kammarkollegiet, OK, Moderaterna, Lunds Universitet, Eniro, Stockholms Stad, Malmö Aviation för att marknadsföra aktiva Drupal-användare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Drupal 10 firas med stort party i Stockholm

Kommentarer

  1. undrar varför drupal konsulter har så dåligt självförtroende hela tiden? att de finns vet alla, men deras position undermineras av ständigt bekräftelsebehov.

  2. Undra vem som har dåligt självförtroende… De som talar om vad De är bra på eller De som letar fel/brister på andra för att verka ”bättre”?

    Dessutom generaliserar du riktigt bra.

    Och vidare: Alla vet att ICA finns, varför…

  3. Det jag länkar till ovan är min spaning att inte alla större IT-avdelningar är supersugna på att ta in PHP för ett nav som CMS. Men känner verkligen ALLA till Drupal vid upphandlingar?

Leave a Comment