Jansport säljer ny kollektion ryggsäckar på Shopify och HCL Commerce

In E-handel, HCL Commerce, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Klassiska ryggsäcktillverkaren Jansport återfinns i USA på nästan varenda skolunges rygg. Företaget har nu, liksom väldigt många andra brands, utökat egna kollektionen med både kläder och accessoarer. Och en del uppseendeväckande vårnyheter som ryggsäcksbehån. För europeiska Jansport.eu, där man som svensk kan handla, gäller numera en uppdaterad Shopify Premium SaaS e-handel. För Jansport.com och USA används fortfarande en IBM Websphere Commerce (numera HCL Commerce), även om det är den installationen från 2013 (då med 150 produkter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon