Jättesatsning på B2B E-handel från Episerver, köper ledare i Forrester Wave

In DAM, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver verkar inte ligga på bromsen med nya ägarna Insight Ventures. Här kommer ännu ett förvärv. Denna gång i Insite Software som blir en del av Episervers B2B erbjudande mot större kunder. “Julklapparna kom tidigt för Episerver med köpet av Idio, anställningen av Atzberger som ny VD och nu köpet av B2B commerce ledaren Insite,” Säger Episervers ordförande Adam Berger. Insite har legat strax före Episerver i senaste två årens "Forrester Wave B2B Commerce Suites", där...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon