Jelastic Multi-Cloud PaaS och CaaS tillgänglig i Sverige via nytt samarbete

In Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Palo Alto-baserade Cloud PaaS-aktören och Multi-Cloud PaaS-företaget Jelastic gör ytterligare ett insteg på den svenska marknaden genom ett nytt samarbete inom PaaS och CaaS (Container as a Service) plattformar tillsammans med svenska Beebyte. Det handlar om databas och applikationsserver-kluster och containrar baserade på Docker och Kubernetes som erbjuds på smidiga sätt för t ex Adobe Magento och WordPress WooCommerce.  " - Med 4000 kunder i ryggen så känner vi att vi lyckats skaka om den delen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon