Jetshop Flight prestanda-ehandel klockar in på 9 sekunder, anses ”extremt snabb”

In E-handel, Google Voice etc, Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Perstandakraftmätningen bland svenska e-handelsplattformar fortsätter. Nu är det EOC Capital LLP-ägda Jetshop som berättar att deras nya front, Jetshop Flight på Telias CDN-lösning och Facebook React.js ska vara bland de snabbaste i landet. En passning mot Avensia SCOPE och Adobe Magento 2 PWA som tidigare eftersträvat samma titel. Men det är ett vanskligt område att ge sig in på när det så pass lätt att kontrollera hur pass snabb en ny e-handel verkligen är. Och att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon