Jetshop prisade egna kunderna på SEBC

In Check out/Kassasystem, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Efter Världens farligaste möte i Göteborg var det dags för nästa e-handelsevent Scandinavian E-business Camp (SEBC) med närmare 800 deltagare i samma stad.

fotografcecilia.comIMG_7775

E-handelskonferensen SEBC arrangeras av produktleverantören Jetshop för fjärde året i rad.

Under kvällen delades följande priser ut, inte alla låg på egna plattformen:

I slutet av denna vecka beger sig e-handlarna till Stockholm för Nordic e-commerce summit (NES), där även undertecknad ska tala om en ny typ av ”e-commerce experience”.

Kommentarer

 1. MQ ligger på Viskans plattform eStore.

 2. Hej Martin,
  Kul att du uppmärksammar Jetshop Awards. Det är helt riktigt att de flesta priserna går till Jetshopkunder. Jetshop Awards var från början ett pris som enbart delades ut till våra kunder. I år har vi dock öppnat upp en kategori som var öppen för nominering av andra än våra egna kunder, nämligen Multikanal. Multikanalvinnaren har utsetts av en extern jury. Vi märker dock att intresset för priset ökat lika stadigt som intresset för SEBC så vi får se om vi öppnar upp fler kategorier nästa år.

  Två små rättelser också. Vår ordförande Per Wiberg har tidigare suttit i MQs styrelse men gör det inte längre. Ung Cancers Webshop (Ungcancershop.se som vann priset) ligger på vår lösning.

  MVH
  David Hultvall
  Jetshop AB

Leave a Comment