Jonas Melcherson bakom nya Finansliv och Lidingö Gymnastikskola på WordPress

In Nyheter, Offentlig sektor, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lidingö Gymnastikskola har släppt en nydesignad webb med en egen e-handel. Allt framtaget av Jonas Melcherson Webb & Design på WordPress och Ultimatum theme. Under förarbetet insåg skolan och konsulten bl a att schemat bör vara något annat än en enkel veckomatris. Lösningen som formgavs gjordes så att föräldrar kunde se fler möjligheter än vad som avgränsas av kalenderdag eller plats. Det centrala blev att kunna överblicka och sortera utbudet utifrån barnets ålder. WooCommerce shoppen används för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.