Jönköping.se satsar på beta av SiteVision 3

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Det blir en beta-version av efterlängtade, och gravt försenade, SiteVision 3 för Jönköpings kommun när nya Jonkoping.se byggs.

SiteVision huskonsulten Pulsen levererar teknik, Findwise sök och Creuna står för designen.

Pulsen går även i bräschen med att skaffa en ”utvecklingsblogg” på egen Facebook Pages. Helt lämpad är inte communityt för att visa skärmdumpar dock, vissa saker hade blivit snyggare på en klassisk WordPress.com.

Projektet startade redan i april 2011, så det var imponerande att SiteVision 3 ”hanns med” i scopet. Antingen kom plattformsvalet mycket sent i förhållande till grafiska/UX delar av uppdraget (vilket inte är helt optimalt), eller så gjordes en omtagning på CMS-val under sena 2011.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Green cargo släpper ny digital närvaro, slapp legacy

Kommunen är SiteVision javaanvändare sedan flera år tillbaka.

Kommentarer

 1. En liten rättelse. Det är inte Pulsen som satt upp utvecklingsbloggen. Det är vi i projektgruppen som gjorde det.
  Daniel Petterzon
  Jönköpings kommun

 2. Hej Daniel, det behöver inte vara något problem, även om det så klart är en fördel att främst se produktens backendegenskaper framför sig som designer – undrade mest när ni bestämde er för att köra trean?

 3. Vi har inte väntat. Vi har hela tiden planerat för att starta utvecklingsarbetet nu i januari. Det känns vettigt att bygga direkt i Sitevision 3 som vi uppfattar det ligger ganska nära release nu.

  mvh
  Daniel Kjellgren
  Jönköpings kommun

 4. Nu är det många olika Daniel i tråden ;)

  Vi och våra utvecklare på Pulsen har ganska bra koll på vad vi kan förvänta oss av Sitevision vad gäller grafik och UX-grejer. Vi känner oss helt trygga med att den design Creuna tagit fram åt oss går att realisera

  mvh
  Daniel Kjellgren
  Jönköpings kommun

 5. När det gäller Sitevision så spelar det inte jättestor roll vilken version man använder då en uppgradering är en enkel sak. Tar bara några timmar enligt vår erfarenhet, sedan kommer ju tid för test till så klart.

Leave a Comment