Jönköping.se satsar på beta av SiteVision 3

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Det blir en beta-version av efterlängtade, och gravt försenade, SiteVision 3 för Jönköpings kommun när nya Jonkoping.se byggs. SiteVision huskonsulten Pulsen levererar teknik, Findwise sök och Creuna står för designen. Pulsen går även i bräschen med att skaffa en "utvecklingsblogg" på egen Facebook Pages. Helt lämpad är inte communityt för att visa skärmdumpar dock, vissa saker hade blivit snyggare på en klassisk WordPress.com. Projektet startade redan i april 2011, så det var imponerande att SiteVision 3 "hanns... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. En liten rättelse. Det är inte Pulsen som satt upp utvecklingsbloggen. Det är vi i projektgruppen som gjorde det.
  Daniel Petterzon
  Jönköpings kommun

 2. Hej Daniel, det behöver inte vara något problem, även om det så klart är en fördel att främst se produktens backendegenskaper framför sig som designer – undrade mest när ni bestämde er för att köra trean?

 3. Vi har inte väntat. Vi har hela tiden planerat för att starta utvecklingsarbetet nu i januari. Det känns vettigt att bygga direkt i Sitevision 3 som vi uppfattar det ligger ganska nära release nu.

  mvh
  Daniel Kjellgren
  Jönköpings kommun

 4. Nu är det många olika Daniel i tråden ;)

  Vi och våra utvecklare på Pulsen har ganska bra koll på vad vi kan förvänta oss av Sitevision vad gäller grafik och UX-grejer. Vi känner oss helt trygga med att den design Creuna tagit fram åt oss går att realisera

  mvh
  Daniel Kjellgren
  Jönköpings kommun

 5. När det gäller Sitevision så spelar det inte jättestor roll vilken version man använder då en uppgradering är en enkel sak. Tar bara några timmar enligt vår erfarenhet, sedan kommer ju tid för test till så klart.

Leave a Comment