Jordbruksverket handlar upp 100 000 konsulttimmar per år, nya leverantörer klara

In Sitevision, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jordbruksverkets har handlat upp nya konsulter i den stora ramavtalsupphandling som just avslutats efter prövoperiod. Där vann Consid, A Society, B3, Castra och Sogeti. Jordbruksverket bygger gärna på Sitevision java-CMS och ramavtalet innefattar 100 000 konsulttimmar per år inom främst utveckling och programmering. På senare år har verket t ex tagit fram plattformen http://smakasverige.se på SiteVision.

Jordbruksverket, formellt Statens jordbruksverk, är en svensk förvaltningsmyndighet inomDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Norrköping köper in ny varumärkesplattform av Consid


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon