Rättviks kommun köper in SiteVision från Funkas kommunnätverk i molnet

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Rättviks kommun har gått live med sin kommunwebb på en ny SiteVision upprättning framtagen av Impera.  Webbredaktören Yvonné Wennberg Öhrnell, på Rättviks kommun, kommenterar lanseringen: -Vi är glada för att vi lyckats flytta in den mesta informationen i en ny struktur, framtagen av Funkas kommunnätverk, där vi är med sedan slutet av 2013. Vår förhoppning är att fler och fler kommuner använder en gemensam struktur för att underlätta för invånare, besökare och anställda. Härnäst ska kommunen intranät,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej! Det spelar väl ingen roll längre för det är ju en gammal artikel… men jag undrar om inte rubriken är fel?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.