Junibacken live på Citybreak Enterprise e-handel och WordPress

In E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under och inför slutet på pandemin har Junibacken på Djurgården uppdaterat egna digitala kanalerna och närvaron på en WordPress CMS. För att sköta bokningar och upplevelseindustribehoven på ett sanitärt digitalt sätt används en Citybreak Enterprise e-handel ("resebranschen och turistindustrins ekosystem"). Detta tillsammans med nya partnern Bazooka. Junibacken är en kulturupplevelse i Astrid Lindgrens anda genom utställningar, teater, konst och musik. Junibacken kom med utmaningen att ta fram en helt ny webbplats på 8 veckor. Den tidigare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon