Junibacken live på Citybreak Enterprise e-handel och WordPress

In E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under och inför slutet på pandemin har Junibacken på Djurgården uppdaterat egna digitala kanalerna och närvaron på en WordPress CMS. För att sköta bokningar och upplevelseindustribehoven på ett sanitärt digitalt sätt används en Citybreak Enterprise e-handel (”resebranschen och turistindustrins ekosystem”). Detta tillsammans med nya partnern Bazooka.

Junibacken är en kulturupplevelse i Astrid Lindgrens anda genom utställningar, teater, konst och musik. Junibacken kom med utmaningen att ta fram en helt ny webbplats på 8 veckor. Den tidigare lösningen ansågs föråldrad och kunde inte representera verksamheten på ett rättvist sätt. En uppdaterad grafisk profil fanns redan på plats. Webbplatsen lanserades efter vad som ska ha varit en intensiv utveckling parallellt med ett gemensamt innehållsarbete på fyra språk.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Astrid Lindgren köper in ny headless Centra för Pippi Långstrump, Bröderna Lejonhjärta och Emil

Idag ska över 300 företag i resebranschen, turismnäringen och upplevelseindustrin använda Citybreaks lösningar för e-handel.