Kaffenördarnas favoritvarumärke får ny svensk e-handel på Shopify

In E-handel, Klaviyo, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För den aldrig sinande skaran, något autistiskt lagda, svenska kaffefreaks gäller numera inget annat än olika ”Drippers” varianter och assecoarer från japanska kultföretaget Hario.

Svenska varianten av Hario-Europe.com är destinationen som tar emot de beställningarna och koffeinbotaniseringen. Det är ännu en i raden av internationaliserade Shopify lösningar som anpassats med en mängd plugins för nordeuropeiska kunder. Ett plattformsval vi just nu ser en typ av ökning av igen.

WhatsApp Business Chat och Crisp Chat används bl a för att svara på kaffenördarnas alla frågor och det finns sedvanligt Klaviyo marketing automation.

0 år
sedan grundades företaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Hario Shoji Co., Ltd. japanska hario.co.jp.går till domänen coffee-station.jp och är en WordPress CMS med. Den länkar i sin tur ut till bl a shop.hariocorp.co.jp som är en Shopify den med.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenssons "supersnabba" Commercetools e-handel lägger till Triggerbee CX