Kalmar Energi byter från Episerver till WordPress

In Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kalmar Energi har köpt in nya WordPress webblösningar av lokala partnern Wilson Creative. De står bakom allt från copy, design, koncept och webbutveckling till energileverantören.Kalmar Energi sökte hjälp med att ta fram ett varumärkesbyggande reklamkoncept som kunde hålla över tid och utvecklas, där olika produkter och erbjudanden skulle kunna lyftas fram. Första lösningen i samarbetet vart Energirepubliken.se. Kalmar Energi är annars en Episerver kund till Meridium sedan 2012. Kalmar Energi Holding AB ägs till lika delar av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment