Kamasa Tools live på EPiServer 8 med marketing automation

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Markus Sackemark IVEO vill berätta att Kamasa Tools just gått live på en ny EPiServer 8 upprättning.Sajten kamasatools.com kör hårt med bakgrundsfilm och en del välmatade produktsidor. Kamasa Tools är en svensk tillverkare av högkvalitativa verktyg med livstidsgaranti. IVEO har producerat den nya responsiva webbplatsen från start till mål i EPiServer 8. Lösningen är helt integrerad mot katalogverktyget WebBase och även Apsis e-mail och marketing automation system. Allt content indexeras i en flexibel Elasticsearch-instans och webbplatsen finns på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment