Kammarkollegiet.se relanseras efter Drupal-hacket, Whitespace tar över

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Idag lanseras nya kammarkollegiet.se, en vidareutveckling och förbättring av webbplatsen på Drupal 7. Sajten är från ett nytt samarbete med 12 man stora webbyrån Whitespace i Stockholm och Malmö (startat av NetRelations-avhoppare) som tar över från Happiness. Bara strax över 3 år efter senaste nylanseringen. De senare har tidigare även gjort intranätet och WSA-pristagande Arvsfonden.se åt samma kund. Kammarkollegiet råkade tidigare i år ut för en av de många hackerattacker som pågått på sistone mot open source systemet. I januari tog...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Obs! Direkt faktafel i artikeln! Happiness arbetade inte med förvaltningen av sajten efter att den lanserades och är därför på inget sätt ansvariga för missen av säkerhetsuppdateringarna.

  2. Hej Erik, Jag skriver ”anledning till byte till en mer proaktiv förvaltningspartner” och berättar om det förgångna, inte om en ansvarig. Men förstår att ni som tidigare projekt- och sajtansvariga kan kopplas ihop. Bra du tydliggör detta.

Leave a Comment