Kammarkollegiet.se relanseras efter Drupal-hacket, Whitespace tar över

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Idag lanseras nya kammarkollegiet.se, en vidareutveckling och förbättring av webbplatsen på Drupal 7. Sajten är från ett nytt samarbete med 12 man stora webbyrån Whitespace i Stockholm och Malmö (startat av NetRelations-avhoppare) som tar över från Happiness. Bara strax över 3 år efter senaste nylanseringen. De senare har tidigare även gjort intranätet och WSA-pristagande Arvsfonden.se åt samma kund. Kammarkollegiet råkade tidigare i år ut för en av de många hackerattacker som pågått på sistone mot open source systemet. I januari tog...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Obs! Direkt faktafel i artikeln! Happiness arbetade inte med förvaltningen av sajten efter att den lanserades och är därför på inget sätt ansvariga för missen av säkerhetsuppdateringarna.

  2. Hej Erik, Jag skriver “anledning till byte till en mer proaktiv förvaltningspartner” och berättar om det förgångna, inte om en ansvarig. Men förstår att ni som tidigare projekt- och sajtansvariga kan kopplas ihop. Bra du tydliggör detta.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.