KanalGratis.se lanserar modern fiskeupplevelse på nopCommerce och Klarna Checkout

In Check out/Kassasystem, nopCommerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Välpaketerade fisketillbehörsåterförsäljaren KanalGratis.se har gått live på en ny .NET-baserad nopCommerce hälsar Jakob Twedmark på Motillo.Det finns tydliga produktbeskrivningar, recensioner, enkelt stegvis antal av en vara, relaterade produkter, lagersaldo och listor över besökshistorik samt populära produkter. Kanalgratis hittade 2008 ett behov för mer kreddiga filmer om fiske och kallar sig idag Skandinaviens största Youtubekanal inom sportfiske. Den nyalanserades sajten har baseras på NopCommerce 3.5, integrerad med Ongoing Warehouse (3PL) för realtidssynkronisering av ordrar och lagersaldo. Gänget bakom har även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.