Kapsch TrafficCom köper in Umbraco portal med PIM av Consid

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kapsch TrafficCom kallar sig internationell specialist på Intelligenta Transport-System (ITS). Nu köps en en portallösning byggd på .NET CMS-systemet Umbraco och Consids egenutvecklade PIM-system Gryphon in. Den syftar till att öka kundnöjdheten, underlätta interna processer och öka försäljningen. Portalen kommer förhoppningsvis även innebära bättre kommunikationsmöjligheter mellan Kapsch och deras kunder. " – Kapsch är en stor internationell spelare som har sitt svenska huvudsäte i Jönköping, precis som Consid. Detta gör att vi genom avtalet stärker vår kundbas såväl på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment