Karlskoga kommun öppnar upp ny digital närvaro och identitet

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Karlskoga kommun har under upptakten av det nya året avtäckt sin nya digitala identitet och webbplatsnärvaro berättar kommunens webbredaktör Maria Gunnarsson. Det är en SiteVision-produktion av Consid med speciell Covid-19 annoucement, sökorienterad topp samt målgruppsingångar för aktuella sidor för stunden, kontakta oss på olika sätt samt hur man som medborgare för dialog och inkommer med olika synpunkter. Det finns även ett Lättläst-stöd samt flerspråksalternativ. Anställda ges möjligheten att logga in på Intranätet samt komma åt Time...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon