Karlskrona handlar upp nya digitalbyråer

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Karlskrona Kommun, Karlskronahem och Kruthusen har nyligen valt och handlat upp nya partners för olika kommunikationstjänster. Milou berättar för MKSE.com att de valdes ut som partner för leverans av Koncept och idéer för kampanjer samt strategier i enlighet med upphandlande myndigheters varumärken.

” – För oss känns det extra roligt att det är just arbetet med idéer och koncept, den strategiska dimensionen av Karlskrona kommuns kommunikation, som är det vi skall ansvara för. På ett väldigt medvetet sätt har vi de senaste åren etablerat Milou som en helhetsleverantör inom strategisk och kreativ kommunikation – och att få chansen att bygga vidare på det starka platsvarumärket Karlskrona, är ytterligare ett bevis på att marknaden uppskattar det vi kan och levererar.”

Säger Patrik Jonsson, varumärkesstrateg och styrelseordförande på Milou.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ronneby Kommun handlar upp ny partner för digitala kommunikationstjänster

Karlskrona Kommun är en Episerver kund som senast anlitade Sigma IT Consulting för utvecklingen.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss