Karlskrona handlar upp nya digitalbyråer

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Karlskrona Kommun, Karlskronahem och Kruthusen har nyligen valt och handlat upp nya partners för olika kommunikationstjänster. Milou berättar för MKSE.com att de valdes ut som partner för leverans av Koncept och idéer för kampanjer samt strategier i enlighet med upphandlande myndigheters varumärken. ” - För oss känns det extra roligt att det är just arbetet med idéer och koncept, den strategiska dimensionen av Karlskrona kommuns kommunikation, som är det vi skall ansvara för. På ett väldigt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon