Karlskrona Hockeyklubb inte bara anlitar byrå, skapar partnerskap med ”genuint samförstånd”

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Webbyrån Milou är nöjda med sin senaste bekantskap, framgångsrika SHL-laget Karlskrona Hockeyklubb. Karlskrona och Milou ska kommit varandra nära under förhandlingarna. Så pass nära att samarbetet kallas strategiskt partnerskap med ”genuint samförstånd”.

Patrik Jonsson, VD på Milou skräder inte orden.

” – På ett sätt känns det som världens mest självklara sak att vi funnit varandra”  ”Både Milou och Karlskrona Hockeyklubb har de senaste åren varit ute på en fantastisk resa – från att ha varit en lokal och regional angelägenhet till att spela med och utmana de största inom våra respektive områden – och ingen av oss är nöjda ännu”.

Partnerskapet består främst av digital affärs- och konceptutveckling. Karlskrona ska bli ”den mest ambitiösa, nyskapande och smarta hockeyklubben i landet”.

” – Vi har under våra inledande samtal och arbetsmöten upplevt, i tillägg till ett genuint samförstånd mellan klubben och byrån, att människorna på Milou inte drar sig för att uppmärksamma oss på saker som kanske skulle kunna fungera på ett annat sätt, ett bättre sätt.”

Fortsätter Niclas Skoglund, Kommunikationsansvarig på Karlskrona Hockeyklubb. Nästan så man undrar om det finns släktskap mellan herrarna.

0Mkr
omsätter Sports Editing Sweden på LED-skyltar och CMS

KHK.se ligger på den CDN-stödda omfattande lösning shl.se erbjuder alla hockeyklubbar via bolaget Sports Editing Swedens custom-CMS lösning som går att hyra.

Milou jobbar sedan tidigare med t ex Trivselhus och Däckia på Episerver. Medarbetarna verkar koka av entusiasm för KHK samarbetet, som synes på bilden från Milou.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Doberman och Hyper Island-veteran öppnar "aldrig tidigare skådad konstutställning"

Leave a Comment