Karolinska universitetssjukhuset tror på EPiServer inför 2016

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Många EPiServer-releaser blir det såhär innan jul. Nu är det Karolinska universitetssjukhuset som har gått live på en ny EPiServer CMS 7.5 webbplats. Nya responsiva Karolinska.se har fått en oregelbunden större rutnätssplash samt tydliga högupplösta bilder och en väldigt tydlig "hitta" sektion. Creuna ligger bakom produktionen. Sjukhuset är därmed mer än redo digitalt då de nya byggnaderna i Solna tar emot de första patienterna i slutet av 2016.Karolinska universitetssjukhuset har även tidigare nyttjat EPiServer CMS i en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment