Kicks.se placerar sin varukorg på nya Elle Shop Beauty

In E-handel, Nyheter, Star Republic, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Modetidningen Elle startar en ny webbshop i Elle Shop Beauty. Det gör man tillsammans med skönhetskedjan Kicks som har många e-handels och omnikanalprojekt under bältet. Ofta framtagna tillsammans med sin partner Star Republic, vars egna .NET e-handelslösning även Kicks använder.Aller media säger sig vilja ta ett nytt och större grepp om content i samband med e-handelssatsningen. Elle.se ligger på WordPress sedan fem år tillbaka (!). I webbshopen ska Elle:s skönhetsexperter handplocka varor ur Kicks sortiment och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.