KING kingmagazine.se har gått live på custom CMS

In Nyheter, Open source PHP, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

John Severinson och Kristoffer Vural skriver till MKSE.com och berättar att för någon timme sedan gick nya sajten kingmagazine.se för tidningen KING live. Sajten lämnade alltså en proprietär EPiServer för att istället landa på ett rätt ovanligt CMS-val. Det blev ett egenutvecklat PHP-CMS som går under namnet Enterprise. Det är, i PHP-fall så självklart, en LAMP-plattform som främst skapats för KING. John säger att sajten har haft i fokus att: "Vara en mer stilren sajt som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.