King Magazine relanseras på custom CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: DN.se ligger kvar på sin EPiServer. Men magasinet King Magazine lämnar samma plattform om några veckor, kan MKSE.com berätta. DM skriver att den nya löpuppbyggda Egmont-sajten ska satsa på användarvänlighet och att vara lättnavigerad. Sajten har omkring 22 000 UB per vecka. Digitalt ansvarige John Severinson berättar för MKSE.com att sajten är en del av de senaste två årens plattformsstrategi hos Egmont Tidskrifter där enbart en handfull sajter får ligga kvar på EPiServer (främst Hemmetsjournal.se)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.