Klarar Expressen.se släppa 12 sajter under 12 månader?

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Expressen håller sitt löfte om att släppa en ny sajt med löpande mellanrum. Men frågan är om man verkligen klarar att lansera 12 nya sajter under året? Denna gång är det varumärket Dina Pengar som dammas av i ett projekt tillsammans med Bonnierkollegan Di.se. DI och Expressen ska hjälpas åt skapa innehåll. Webbredaktör är Kerstin Abrahamsson. Sajten bygger inte på EPiServer alls utan är byggd med ett Modernizr ramverk samt Font Awesome, Google Font API och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.