Klarna satsar på Drupal för intranät

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

A3J berättar att de fått ansvar att leverera konsulter då ett Drupal 7 CMS-baserat intranät togs fram för Klarnas, förmögna internationella organisation. Även nuvarande Klarna.com bygger sedan ett tag tillbaka på Drupal CMS. Testa högerklick på övre vänstra logotypen för en bra driver till pressektionen. Dessutom finns moduler för Drupal Ubercart e-handelintegration av Klarna, bland annat. Klarna, som bygger sin egen affärslogik i "Ericsson språket" Erlang, väntas lansera intranätet för alla sina 550 medarbetare inom kort....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment