Klarnas nya betalvägg skrämmer slag på DN.se besökare

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Klarna syn på framtida, få-klicksbetalningar online från förra året imponerande. Data om alla Klarna kassakunder genom åren hade loggats och kombinerats och plöstligt krävdes enbart en redan förifylld epost och ett verifierande postnummer för att göra affärer online.Dessutom kunde tidigare ifyllda personliga uppgifter omgående exponeras förifyllde i olika formulär. Nu i april och maj får en större del av svenska folket stifta bekantskap med hur deras demografiska data samlats in under åren och hur enkelt den kan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ”Få tillgång nu och betala sedan i lugn och ro”. Vem på @klarna skriver denna copy?

  2. Inte rädda längre. Betallösningen @Klarna ger @DagensNyheter 5000 nya kunder varje månad. Totalt 33 000 kunder på ett halvår.

Leave a Comment