Klövern och Sublime släpper omnikanal-lösning med iPad-stöd för olika kontorstjänster

In iPad, Nyheter, Omnikanal, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sublimes Sälj- & marknadschef Anna Stefansson berättar under torsdagen att de tillsammans med Klövern har tagit fram en lösning för att underlätta konferensrumsbokning för fastighetsbolaget Klöverns varumärke First Office. En division som fokuserar på att erbjuda mer flexibla kontorshotell med arbete- och mötesplatser i en inspirerande miljö.

Sublime har satt upp ett enklare administrations-gränssnitt baserat på Umbraco CMS så att varje kontorshotell kan administrera konferensrum och användare fom. idag. Utanför varje konferensrum sitter en iPad som ska ge möjligheten att snabbare se om ett rum är upptaget eller ledigt för att boka. Så kan hyresgästerna boka direkt på iPaden utanför konferensrummet alternativt i ett administratörsgränssnitt vid egna skärmen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  HSB flyttar till Optimizely DXC-molnet efter ett decennium, ny partner

Sublime har jobbat med Klövern tidigare. Klövern är börsnoterade och erbjuder kommersiella lokaler och utvecklar bostäder i tillväxtregioner.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.