Knepen The Body Shop masserar in i sin nya omnikanal e-handel

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nya Thebodyshop.com har gått live efter ett arbete som pågått under stora delar av 2016. Sajten har fått ett helt nytt koncept som “ska stödja varumärkets vision och tonalitet” med tillhörande ny design.Sajten jobbat med mycket specialtaget bildmaterial, medlemssektion, live-chat, Ve interactive, Bazaar Voice och Google Maps store finder. Allt på en omfattande SAP Hybris lösning. The Bodyshop Company har använt SAP hybris sedan 2015 på olika asiatiska marknader som den indonesiska. Hyper Island studenten och numera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.