Knepiga CMS-termer #28: PDI Power Distance

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Gert Hofstedes forskning kring hur olika kulturers värderingar påverkar människors olika gerande världen över har spillt över till web design och formandet av UX. Under 2013 och 2014 väntas PDI, Power Distance bli något designers tar hänsyn till vid utformning av globala aktörers webdesign. UX-trenden bygger på att lokala anpassningar via adaptiv design tar lokala språköversättningar och kontaktinformationsanpassningar vidare till att välja att visa på helt olika saker för olika länder. Baserat på kulturella åtgärder inom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.