Knowit Experience bakom ny datatjänst rörande havsvattnet

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Knowit Experience har nyligen tagit fram en ny digital tjänst för Havvarsel som på ett enkelt sätt ska presentera information om vattnets tillstånd till dem som arbetar, reser eller har andra intressen på, i eller nära havet. I projektet har Knowit levererat UX, design och visuell identitet. Tjänsten fokuserar just nu endast på vattentemperatur och salthalt, men det finns planer på att i framtiden inkludera data om vågor och havsströmmar. Allmänna data och beräkningar kombineras med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon