KnowIT vinner Peab på EPiServer från EDB

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

EPiServer-aktiva KnowIT Göteborg har vunnit ramavtal inom Web & Collaboration (dvs. främst EPiServer CMS 6) för Peab Sverige AB med sajterna under peab.se. Ansvarig på kontoret för affären var Fredrik Abrahamsson. Rådgivning, utveckling, integration, design och koncept samt aktiv förvaltning av webbplatser ingår i de kommande uppdragen. Sedan tidigare har KnowIT enbart fått röra driften av Peab.se. Tidigare EPiServer-leverantör till Peab var EDB Digitala Affärer / DropIT, som i vinter tyvärr fått se en av sina...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Stolt kollega till Fredrik!

    Avega är fantastiskt och vi bygger upp Enterprise Web.

    Superkompetenta, urproffsiga kollegor, driv och genomäkta entreprenörsanda vägde mest för mitt byte.

    /Damra Muminovic

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.