Kodexe bakom EPiServer istället för SiteCore CMS

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Kodexe överger favoritvalet SiteCore för EPiServer när den senaste kunden presenteras. PIM produktföretaget inRiver kommer lansera en ny webbplats byggd i EPiServer CMS 6 R2, därmed överges det gamla PHP custom CMS som bolag har för sin corp.sajt just nu. inRiver med sina produkter har även anpassat sig och sett till att bli en EPiMore partner....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Siten är väl inte byggd ännu? Det är väl en php site som ligger ute nu i vart fall. Men du kanske har fått en preview som vi andra inte fått?

Leave a Comment